Sjukdom

Jag ligger i lagenheten och ar ledig fran skolan. Igar var jag pa sjukhuset dar det konstaterades att jag hade en feber pa 38.4 grader. darefter genomgick jag flera tester, bara for att komma fram till att det inte var influensa eller naturlig hottness som jag hade hoppats. Fick med mig en hel hog med medecin, som tas lite da och da.

en som andas in morgon och kvall, en som jag tar ett pilller av efter maltider, en som jag tar ett gram pulver av efter maltider, en som jag tar tva piller av nar jag har feber.

igarkvall lag febern pa 39 grader, men nu ligger den pa stabila 37.5 grader.

vet inte om det beror pa min enorma energi, men trots febern kanner jag mig inte alls sjuk. jag kande bara en kyla i kroppen som jag efter erfarenhet kopplat samman med feber och gick ned till skolans sjuksjoterska dar det, till bagge varans forvaning, termometern visade pa hog feber.

Utan min vetenskap hande det, pa exact samma tidpunkt fast pa andra stallen, att min flickvan och min vardsyster ocksa visade samma tecken som jag. vi akte alla till olika sjukhus vid samma tidpunkt och skulle ha mott varandra, om det inte bara vore att vi alla hamnade pa olika sjukhus.

Jag ligger pa vagen mot friskhet nu, sa det finns ingen anledning till oro. Trodde bara att min familj skulle vilja veta vad som hande har pa andra sidan jorden. puss och kram.


RSS 2.0